BodyBow Selkäjumpat

+50 Kuntosalin ohessa toimimme myös valtakunnallisena BodyBow-jumppien koulutuskeskuksena.

BodyBow-jumpat yhdistettynä siirrettävään riipuntatankoon ja puolapuihin on kehitetty selkäsi ja kehosi hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Bodybow konseptin tuotekehityksen takana ovat pitkänlinjan suomalaisen fysioterapian ja liikunta-alan ammattilaiset ja kehittäjät.

Bodybow-kaari ja sillä tehtävät toiminnalliset harjoitukset ovat pitkäjänteisellä yhteistyöllä kehitetty harjoittelu- ja kuntoutusmuoto. Harjoitukset on kehitetty niin tavallisia ihmisiä kuin huippu-urheilijaakin varten.

Kuntoilijoille ja urheilijoille Bodybow tarjoaa voimaharjoittelun ja vartalon hallintaharjoitteluun motivoivia ja nopeasti tuloksia tuovia harjoitteita. Toiminnallisten harjoitteiden kautta saadaan koko kehoon jäntevyyttä ja joustoa.

Selän jäykkyydestä kärsiville Bodybow tuo helpon ja nopean avun. Jo muutamalla liikkeellä jähmeät selän nivelet vapautuvat ja lihakset saadaan tukemaan rankaa. Kun liikkeitä tehdään
säännöllisesti, ryhtikin oikenee ja koko keho saa virtaa ja voimaa.

Spurtin +50 Kuntosaliharjoittelun oheksi suosittelemme ainakin kokeilemaan BodyBow-jumppia. Jumpat kuuluvat Starttikurssiin - Startilla voit kokeilla, onko se Sinun juttusi. Neuvottele ohjaajasi kanssa, mikä viikkolukujärjestyksessä oleva tunti olisi Sinulle sopiva

Syksyn 2018 BodyBow-jumppa tarjontaan ja ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ